Şekerli ve çiçeksi koku sevmeyen bayanlar için vanilya içerikli parfümler tercih edilebilir. Vanilya kokulu parfümler listesine göz atarak parfümünüzü bulabilirsiniz.

 Vanilya Kokulu Parfümler

– Chopard Casmir EDP

Gizemli ve etkileyici olmak için tercih edilebilir bir parfüm markasıdır. Şeftali, frambuaz, mandalina, karanfil, tarçın, frenk üzümü ve son notalarında kalıcı vanilya notaları bulunur.

– Emporio Armani Elle She EDP

Çiçek kokularından gelen doğallığı vanilya notalarıyla birleştiren bir parfüm olan Armani She romantik bayanlarında tercihleri arasında yer alıyor. Mandalina, armut, yasemin, sandal ağacı, amber, misk, sedir ağacı ve vanilya notalarıyla kendinizi doğallığa emanet edebilirsiniz.

– Lolita Lempicka Feminine EDP

Lolita Lempicka çiçek özlerinden oluşan ve temizlik hissi uyandıran bir parfümdür. Vanilya özleri menekşe, meyan, süsen ve amarena kirazı notalarıyla buluşarak sizi heyecanlandırır.

– Gucci Rush EDT

Kendine güveni olan ve özgür bayanların tercihi olan Gucci Rush sizi daha da özgür kılar. Şeftali, frezya, gardenya, gül ve yasemin notaları içeren parfüm alt notalarında vanilya kokusu ile birleşerek kalıcı olan kokusunu vanilya ile özgünleştirir.

– Kenzo Amour EDP

Çiçek kokuları ile büyüleyen Kenzo Amour sakin ve dingin bayanların tercihini yansıtır. Çiçek özlerini vanilya ile birleştiren parfüm zarif bayanların sıkça kullandığı kokulardan biridir. Son notaları vanilya özlerinden oluşur. Romantikliği parfümle birleştirmek isteyen bayanlar vanilya tutkularını Kenzo Amour ile birleştirebilir.

– Yves Saint Laurent Manifesto

2012 yılında piyasaya sürülen Laurent Manifesto çiçeklerin dünyasını ayaklarınıza seriyor. Kadınların gücünü şişesine de yansıtan parfüm cool kadın imajını sergiliyor. Frenk üzümü, sedir, sandal ağacı, tonka fasulyesi ve son notalarda vanilyanın etkileyici kokusu ile parfüm seçiminizde size yardımcı olacak.

– Givenchy Ange Ou Demon Femme EDP

Kendini daima çekici ve gizemli olarak tanıtmak isteyenlerin vazgeçemediği vanilya notalarıyla sonlanan bir parfümdür. Üst notalarda mandalina ve meyve özleri orta notalarda ylang ylang alt notalarda vanilya ve meşe ağacı özleri bulundurur.

– Dolce Gabbana L’eau The One EDT

Değişik bir hava yaratmak ve parlamak isteyen bayanların kullanabileceği ve alt notalarında vanilya notaları barındıran bir parfümdür. Alt notalarında bulunan vanilya ile kalıcı bir koku elde edebilirsiniz.