Şeker kokulu parfümler genellikle genç yaştaki bayanlara yöneliktir. Kullanılan şekerli parfümlerin şeker ürünlerini sevenler tarafından tercih edildiği bir gerçektir. Şeker kokularını üzerinde hissetmek isteyen bayanlar için parfüm önerilerimize mutlaka bakmalısınız.

Şeker Kokulu Parfümler

Cacharel Amor Amor

Şeker kokulu bayan Parfümlerinden ilki cacharel amor amor .Meyvelerin ve çiçeklerin buluşmasından oluşan Amor Amor parfüm dışa dönük ve asi karakterlerin kokusunu yansıtıyor. Greyfurt, mandalina, portakal, misk, vanilya ve esmer amber notalarının birleşiminden doğan şeker kokusu ile bayanlar tarafından sıkça kullanılan parfümler arasında.

Thierry Mugler Angel EDT

Şeker kokulu bir diğer bayan parfümü Etkileyici ve baştan çıkarıcı kokuların arasında yer alan Thierry Mugler dış görünüş itibarı ile de kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Kavun, hindistan cevizi, portakal, yasemin, bergamot, bal, kayısı, ahududu, erik, orkide, şeftali, amber, paçuli, misk ve vanilya notaları size dilediğiniz gibi bir şeker kokusu sunuyor. Bıraktığı etki ile asi fakat masum bir ifadeye bürünebilirsiniz.

Escada Magnetism EDP

Bıraktığı kokunun etkisi tam olarak mutluluk olan Escada büyüleyici kokusu ile aynı zamanda sizi göz bebeği yapar. Hem kışkırtıcı hem de şekerli kokusunun verdiği etki ile kendinizi kraliçe gibi hissedersiniz. Ananas, üzüm, kavun, frezya, iris çiçeği, yasemin, gül, inci çiçeği, manolya, kimyon, fesleğen, sandal ağacı, amber, paçuli, musk, benzoin, karamel, vetier ve vanilya notaları parfümün içeriğini oluşturuyor. Bayan parfümleri içerisinde bu parfüm biraz daha büyüleyici.

Davidoff Cool Water Game EDT

Şeker ve Heyecan verici bir kokulu olan bayan parfümü Davidoff Game aynı zamanda karışık bir aşk hayatını betimler. Hafif kokusu nedeni ile yaz ayları için daha uygundur. Elma, limon, menekşe, lavanta, sandal ağacı, paçuli, musk notaları ile dilediğiniz şeker kokusunu yakalamış olursunuz.

Lancome Miracle EDP

Bayan parfümlerinden Lancome miraclenin kokusunu Duyduğunuz an kendinizi tazelenmiş bulduğunuz Miracle enerjik bir ruh halini çağrıştırıyor. Liçi, frezya, manolya, yasemin, zencefil, karabiber, misk, amber notalarının uyumu içerisinde şeker kokusunun ferahlığını bir arada hissedeceksiniz.

Carolina Herrera 212 Sexy EDP

Kendini kadınsı hisseden bayanlara özgü bir koku olan 212 sexy son derece elegant karakterlere uygun bir parfümdür. Bergamot, turunçgiller, biber, sardunya, gardenya, sandal ağacı, misk notaları bir araya getirilerek şeker tadında bir parfüm oluşturulmuştur.

Bvlgari Omnia Crystalline EDT

Kristalin ışıltısını ilham alarak hazırlanan parfüm ışıltınızı teninizin kokusu ile bütünleştirmeyi amaçlamış bir parfümdür. Parfümü sürdüğünüzde kendinize güveniniz artacak ve etkileyici bir hale bürüneceksiniz. Bambu, armut, lotus çiçeği, tarçın, çay, musk, meşe yosunu, guaiac ağacı notalarından oluşan bir parfümdür.