En iyi kadın parfümleri tavsiyeleri için hazırladığımız bu liste, en çok tercih edilen ve popülerliğini hiç yitirmeyen kadın parfümlerini temel alıyor.

Koku hafızasının ne denli önemli olduğunu bilmeyenimiz yok! Durum böyle olunca birçok insan, imza kokusunu bulmak için yıllarını harcıyor.

Sizler için hazırladığımız bu liste sayesinde en sevilen kadın parfümlerini öğrenebilir, tüm dünyanın en sevilen kokularından birine sahip olabilirsiniz.

Hazırsanız başlayalım! İşte kokusuyla hafızalara kazınan en popüler 5 kadın parfümü…


1. Burberry – Burberry Classic
  Gelmiş geçmiş en iyi kadın parfümleri arasında gösterilen Burberry Classic, şık ve kendinden emin kadınları temsil ediyor.

-Üst notalarında yeşil elma, bergamot, şeftali, kayısı ve erik,

-alt notalarında misk ve vanilya,

-kalp notalarında ise yasemin ve sandal ağacı bulunuyor.

Zamanın ötesinde bir kokuya sahip olmak isteyenlerdenseniz Burberry Classic tam size göre! Bu ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

2. Christian Dior – Hypnotic Poison

 Yasak meyveyi kadınlığın cesaretiyle harmanlayan Dior, adeta modern bir aşk iksiri yaratıyor. Birbiriyle zıt içerikleri muhteşem bir şekilde bir araya getiren Hypnotic Poison;

acı badem, kimyon, zambak, yasemin, misk, vanilya ve gizemli Jacarandra içeriyor.

Çevrenizdeki insanları kokunuzla sarhoş etmek için mükemmel bir seçim! Bu ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.


4. Chanel – Chance Tendre

Parfüm dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Chanel, Chance kokusuyla en iyi kadın parfümleri listemizde kendine yer edinenlerden.

Vanilya ile ısıtılmış, süsen ve yasemin ile vurgulanmış baş döndürücü bir koku arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Bu muhteşem parfümün içerisinde bulunan beyaz misk ise size yepyeni duyu kapıları açacak! Bu ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.


5. Lancôme – La Vie est Belle

 Lancôme’un gelmiş geçmiş en iyi kadın parfümleri arasında gösterilen La Vie Est Belle,

Fransa’nın önde gelen üç parfüm yaratıcısı tarafından oluşturuldu. Julia Roberts’ın gülümsemesinden ilham alan La Vie Est Belle,

yaşamın güzelliği bir kere daha gözler önüne seriyor.

İçerisinde bulunan yasemin, portakal çiçeği, saf paçuli bir yana dursun; dünyanın en özel ve nadir bulunan maddesi Iris Pallida özü sayesinde

unutulmaz bir deneyimin kapılarını açıyor. Bu ürünü incelemek ve satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz.